Twitter

Twitter

Koersdirecteur Van Vliet: ‘Schandalig dat Pogacar niet wilde overnemen’

De koersdirecteur van de Amstel Gold Race, Leo van Vliet, heeft geen goed woord over voor het optreden van Tadej Pogacar tijdens de race van zondag. De koersauto van Van Vliet deed kilometerslang kopwerk, maar volgens Van Vliet weigerde Pogacar over te nemen.

"Daarvoor werk je je dan uit de naad", aldus een briesende Van Vliet. "Ik gebaarde vijf keer dat-ie moest overnemen. Maar hij deed alsof hij stuk zat. En dan uiteindelijk toch nog wegrijden, wat een matennaaier."

Pogacar zelf is zich van geen kwaad bewust. "Als Van Vliet echt zo sterk was geweest, had-ie me er gewoon af moeten rijden."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste Daan, je moet de foto eens goed bekijken. Dan zie je dat het een auto is van Amstel, geen rivierwater, maar een soort bier..
Het kan niet anders zijn, dan voor de biervoorziening van dorstige renners, bijvoorbeeld vandaag bij Marathon van Rotterdam (waarschijnlijk met een andere auto dan op de foto) en in het onderhavige geval bij een fietskoers.