Content writer productomschrijvingen vindt het al vrij lang duren voordat ChatGPT haar baan overneemt

Content writer productomschrijvingen vindt het al vrij lang duren voordat ChatGPT haar baan overneemt

Content writer productomschrijvingen vindt het al vrij lang duren voordat ChatGPT haar baan overneemt

‘Ik hou dit niet lang meer vol’

Experts wereldwijd zijn het erover eens: veel banen worden overbodig door ChatGPT. Die belofte laat wel al lang op zich wachten, vindt de 29-jarige Nina uit Amsterdam. “Hoe lang nog tot het bij die van mij is? Ik hou het niet lang meer vol.”

“Iedere dag weer omschrijvingen bij isolatiemateriaal en ondervloeren schrijven”, zucht Nina. “Acht uur lang eindeloos veel soorten PIR-platen beschrijven, net als de combinaties met underlayment en OSB, de unieke eigenschappen van de Fermacellplaat 2E32 uitleggen, en van de 2E26, de 2E22 en de 2E11. En na de lunch gewoon weer verder hè, met nóg meer gipsvezelplaten. En steenwol. En glaswol. Het is gewoon slopend.”

Gelukkig kan Nina bij ChatGPT terecht voor het antwoord op haar vraag. “Als AI taalmodel kan ik geen fysieke banen overnemen of vervangen. Ik ben er om je te helpen en niet om je te vervangen. Dus maak je geen zorgen, jouw baan is veilig voor mij!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als gevolg van een “glitch” is het aanwijzend voornaamwoord “dat” tweemaal in de tekst terechtgekomen;

Ten einde rapportage aan de redactie door het TaalZeloten-Comité (TZC)
te voorkomen is een “mea culpa” hier op zijn plaats.

gravatar

Baudet, dat gebrek aan schuldgevoel heb jij gemeen met jouw allerbeste vriend Poetin, evenals een ingens narcissism (= enorme zelfliefde).