Nordroden / Shutterstock

Nordroden / Shutterstock

Commercieel coronatestbedrijf begint bouwmarkt in Turkije

‘Wij signaleren gewoon de gaten in de markt’

Een bedrijf dat in de coronaperiode miljoenen verdiende aan commerciële testen, begint een bouwmarkt in het zuidoosten van Turkije. “We hopen in korte tijd veel winst te maken.”

Het bedrijf springt in op de grote vraag naar bouwmaterialen in het zuidoosten van Turkije. “De mensen daar hebben een behoefte waar wij aan kunnen voldoen. Natuurlijk zijn onze producten duur, maar dat is een kwestie van vraag en aanbod. Wacht maar lekker op de overheid als je niet bij ons wil kopen.”

“Er zijn veel mensen in het gebied die op het moment aardig wat geld overhebben voor bouwmaterialen, ongeacht de kwaliteit”, vertelt de eigenaar van het bedrijf. “In die observatie zie ik in de eerste plaats een mogelijkheid voor mezelf om geld te verdienen. De truc is om de gaten in de markt te signaleren.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Los van de kalkoen/Turkije-discussie, zie ik wel dat Ikea (letterlijk) over lijken gaat. Maar ik prijs de hemel, dat dit nieuws alleen maar van De Speld komt.

Reageer
gravatar

IKEA is de bouwmarktondernemer voor!

IKEA levert in Turkey originele Zweedse houten houthakkershutten inclusief benodigdheden, die de overlevenden zelf in elkaar kunnen zetten met de gratis meegeleverde onbegrijpelijke handleiding. Aardbevingbestendig!

Ik ga naar het aardbevingsgebied om de nodige hulp te bieden.

Reageer