Studio Speld / Shutterstock - Gorodenkoff

Studio Speld / Shutterstock - Gorodenkoff

Rick ging met carnaval verkleed als hulpverlener en werd 6 keer in elkaar gemept

Rick uit Rotterdam trok afgelopen weekend de stoute schoenen aan om met vrienden te carnavallen in Brabant, maar maakte een ontzettende beginnersfout. De beste man reisde verkleed als hulpverlener af naar Breda en werd in totaal 6 keer in elkaar gemept.

“Tering wat een weekend”, vertelt Rick vanuit een ziekenhuisbed in Breda. “Kon ook op weinig medeleven rekenen, omdat mensen het mijn eigen schuld vonden vanwege mijn outfit. Gelukkig waren de hulpverleners verkleed als bananen steeds snel ter plekke om me steeds te op te lappen.”

Wegens gebrek aan succes verlengd! Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *