Shutterstock - ORION PRODUCTION

Shutterstock - ORION PRODUCTION

Ultiem Valentijnscadeau: Marcel is niet vreemdgegaan met carnaval

Dat zweert hij.

Het ultieme Valentijnscadeau komt dit jaar van Bosschenaar Marcel: hij is niet vreemdgegaan. Dat zweert hij tegen zijn vriendin Naomi, nadat ze vroeg waar hij de laatste vijf uur was gistermiddag.

“Oh echt? Zo romantisch!!“, reageert Naomi glunderend. Marcel kijkt tevreden. “M’n meissie ook weer tevreden gesteld. Ik wilde dit vorig jaar ook al cadeau doen, maar toen ging het de laatste avond toch mis. Ik moest er via de filmpjes van vrienden achterkomen.”

Marcel heeft dan ook tips voor andere mannen met valentijnsverplichtingen na vijf dagen je kop eraf schroeven en talloze black-outs. “Heel eerlijk? Ik heb ook geen flauw idee en dertig zwarte gaten, maar het gaat om het gebaar”, legt hij uit. “Vrouwen willen uiteindelijk vooral verrast worden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *