VVD / Youtube

VVD / Youtube

VVD presenteert plan om sociale huurders op te vangen in Rwanda

Gisteren presenteerde minister Hugo de Jonge de nieuwe woningwet, met daarin onder andere het plan om gemeenten te verplichten om 30 procent nieuwe sociale huurwoningen te bouwen. Dit zorgde direct voor veel frictie in de coalitie. De VVD heeft nu een tegenvoorstel gepresenteerd. Ze willen sociale huurders opvangen in Rwanda.

“Wat ons betreft biedt dit enorme kansen om de groeiende wooncrisis op te lossen”, laat VVD-kamerlid Peter de Groot weten. “Zo zorg je voor een humane opvang voor al die sociale huurders die anders hier in een veel te klein en bovendien slecht geïsoleerd bouwval moeten zitten.”

De Groot is er heilig van overtuigd dat er in het hele land veel steun zal zijn voor dit ambitieuze plan. “De meeste mensen zien echt wel in dat de wooncrisis een groot probleem is dat we aan moeten pakken, maar als we heel eerlijk zijn verpesten die sociale huurwoningen natuurlijk wel behoorlijk het uitzicht. Deze oplossing is een win-win voor iedereen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Penisnijd is de ontdekking van het geslachtsverschil bij het meisje dat zich tekortgedaan voelt en ook een penis wil. Dit kan later leiden tot een minderwaardigheidsgevoel, afgunst en competitie. Soms ontstaat een identificatie met de man. Alleen wat des mans is zou de moeite waard zijn. Penisnijd zou ook bij mannen voorkomen, bij blanken over de potentie van de zwarten.

De ideeën van Freud kregen veel kritiek van de vrouwenbeweging voor wie hij een male chauvinist was. De vrouwenbeweging stelt dat het een probleem is van de ongelijkheid in de maatschappij. Vandaar de voorkeur voor het meer neutrale woord gender. Met de verandering van sociale posities zou de penisnijd kunnen verdwijnen. Bij jongens wordt de vroege interesse in de moeder in verband gebracht met castratieangst, die echter een rationele angst is is in latere fasen in reactie op de ‘maatschappij’.

De genderfilosofie is een feministische vervanging van penisnijd. Geen probleem is dat pensinijd ook gewoon betekent dat vrouwen een penis willen; het hoeft geen competitie te zijn. Het is juist het verlangen naar seks. Zo is de penisnijd naar zwarten toe (die meer anoniem zijn als lul) de kern van het rassenvraagstuk, een voortzetting van het feminisme. Hierin ligt de competitie van de vrouw met de man en de kern van het immigratievraagstuk. De versie van de vrouwenbeweging waar Benjamin Creme een van de voorvechters van was is een Amerikaanse vinding, als profeet van Maitreya.

Terwijl mij altijd dit soort complex wordt toegekend, heb ik juist een hele grote penis, dus daar komt mijn probleem met de negers niet vandaan.
Het is bij mij geen projectie of verlangen maar observatie.

Reageer
gravatar

Ik heb 5 jaar sociaal gehuurd in Kigali. Maar autoriteiten vonden het toch beter dat ik mijn geluk verderop in Maputo ging zoeken.

Reageer
gravatar

Dan kunnen we meteen allen Groningers deporteren het gas verkopen! Dan kunnen mijn vriendjes veel geld verdienen EN kunnen we al die nieuwe mensen een nieuw huis en extra hoge uitkering geven! Dan kunnen we er nog meer lokken!

gravatar

Het doet mij deugd dat de De Speld eindelijk is terugkeert naar haar oude stiel: op eigen wijze eigenwijs brengen van (delen van – red.) betrouwbaar en toch geloofwaardig actueel nieuws. Dat is een win-win- situatie voor de redactie respectievelijk voor vage en onbekende kennissen.

Reageer
gravatar

Mijn bericht werd afgebroken door de heer Rutte die het absoluut niet eens is met de oplossing van de CDA. Hij zocht bijval bij vrienden en bekenden bij de VVD en het Forum. Dat kreeg hij uiteraard van mij.

Nu de rest van mijn afgebroken reactie:
Ook ik leef van de bijstandswoningen met te hoge huurprijzen en natuurlijk nog meer van het betere huursegment in de grachtengordel.

gravatar

Natuurlijk kan het onbeschofter. Het hoogverraad van VVD666 en niet te vergeten het CDA jegens de Nederlandse bevolking is pas onbeschoft.

gravatar

Ach mevrouw of meneer de chefhoofdreacteur, dat minderwaardig lulletje heeft nooit van de Holocaust gehoord. Dat spijbelaartje verdient een flinke draai om zijn oren en gedwongen te worden weer vanaf groep een de basisschool af te maken.

gravatar

Onbeschoftheid onder de artikelen van de Speld wordt traditioneel als een grote verworvenheid beschouwd.
Ten overvloede kunnen de talrijke ‘parodieën’ op bekende politici, als mede de spottende typetjes die de Europese religie onvermoeidbaar belachelijk proberen te maken als voorbeeld dienen.