Shutterstock/GROGL

Shutterstock/GROGL

Directeur Shell Nederland vertrekt om van laatste leefbare jaren op aarde te kunnen genieten

Marjan van Loon, president directeur van Shell Nederland, stopt met haar baan om van ‘de laatste leefbare jaren op aarde te kunnen genieten’. Dat maakte Van Loon en Shell gisteren bekend in een persbericht.

“Ik heb lang en hard gewerkt om een klein vermogen te verzamelen, en aangezien de planeet stervende is heb ik besloten dat ik daar de laatste jaren nog van wil meemaken”, licht Van Loon haar beslissing toe. “Zoals we bij Shell zeggen: de planeet leeft maar een keer. De ijskappen op de Polen, de resten van gletsjers, het unieke gebied de Waddenzee en van regenwouden – die dingen komen nooit meer terug. Daar ga ik van proberen te genieten.”

Shell wil boren naar gas onder de Waddenzee. Dit zorgt voor gevaarlijke klimaatverandering. Milieudefensie roept Shell op het unieke waddengebied te beschermen. Help je ook mee? Geef tegengas: stuur Shell een sms.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ah Marjan gaat blijkbaar emigreren. Ons geradicaliseerde VVD66 kabinet haalt zoveel exoten binnen tot Nederland een onleefbare kale vlakte is. Dan mogen ze een paar jaar op een Europees pluche stoeltje zitten.

Reageer