Op1 & AVROTROS / Youtube

Op1 & AVROTROS / Youtube

Familie Hazes krijgt eigen rechtbank

De familie Hazes krijgt een eigen rechtbank. Dat heeft minister Weerwind van Rechtsbescherming zojuist bekendgemaakt. De rechtbank zal zich vestigen in het huis van Rachel Hazes en moet de belasting op het Nederlandse rechtssysteem op termijn gaan verminderen.

“Het scheelt een hoop logistieke rompslomp”, verklaarde Weerwind. “Met al die rechtszaken rond de familie Hazes zit je altijd weer te puzzelen met welke rechters, boden, griffiers naar welke locatie moeten. Er is ook niet zomaar iedere week weer een rechtszaal beschikbaar. Dat verwachten we hiermee te verhelpen. We hopen met deze Hazes-rechtbank een hoop rechtbanken en rechters te ontlasten.”

De eerste rechtszaken in de nieuwe rechtbank zullen ongetwijfeld in de loop van de week gaan plaatsvinden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tijdens mijn opleiding in Nijenrode heb ik geleerd dat aan elk probleem geld valt te verdienen.

In dit geval stel ik voor om het gevecht tussen moeder en dochter Hazes, waar heel Nederland naar uitziet, uit te voeren in een boksring in de Johan Cruijff ArenA. Vraag per toeschouwer iets van 500 euro. Nederlanders kennende zal het stadion bomvol zitten.
Tel uit mijn enorme winst.

Reageer
gravatar

Lieve tante Christien, u kennende bedoelde u “iets meer” in de derde zin van onder. Ik weet haast zeker dat u uit het weglaten van “meer’ een slaatje weet te slaan.

gravatar

Ik weet zeker dat Glennis Grace in die boksring wil optreden tegen de winnaar. Alle vakken in de Johan Cruijff ArenA zullen dan nog veel meer gevuld zijn!

gravatar

Laten we vooral niet aan de kans voorbij gaan er een riejellitie sjo van te maken.
Kunnen we het rekken.

Samen opsluiten in één huis werkt dan heel goed.

In een cel kan ook.