Pro Shots / Koen Laureij

Pro Shots / Koen Laureij

Opvallend: massazaaddonor zat in rechtbank met één hand onder tafel

Vandaag vond de rechtszaak plaats tegen de zaaddonor die meer dan 550 kinderen verwekte. Gedurende de gehele zitting zat hij er opvallend ontspannen bij, met continu een van zijn handen onder de tafel.

Het grootste deel van de tijd had de donor zijn rechterhand onder tafel. Toen de rechter hem vroeg om de eed te zweren, bewoog de beklaagde ook zijn linkerhand onder tafel, haalde toen zijn rechterhand tevoorschijn en stak daar vervolgens zoals het hoort twee vingers van in de lucht. “Dat zweer ik.”

De rechter bepaalde uiteindelijk dat de massazaaddonor per direct moet stoppen met doneren aan nieuwe wensouders. Op de vraag of hij het oordeel begreep, antwoordde die: “Ja-a-a-aaa, edelachtba-a-aaaare.” Gevolgd door een zucht: “Ik begrijp het volkomen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *