Shutterstock / MR.Yanukit / art of line / VTT Studio

Shutterstock / MR.Yanukit / art of line / VTT Studio

Handig: verdachte is ook rechtbanktekenaar

Vermeend seriemoordenaar maakt zelfportret in rechtszaal

Hij wordt verdacht van meervoudige moord, de meedogenloze Vincent S. die vandaag terechtstaat. Dat de verdachte in deze zaak ook rechtbanktekenaar is, komt justitie goed uit: de man is vanmorgen bij het openen van de zaak begonnen aan zijn zelfportret.

“Het kost toch wel wat, zo’n rechtbanktekenaar. Dat dhr. S. het potlood zelf oppakt wordt door ons dan ook zeer gewaardeerd”, zegt een woordvoerder van de rechtbank. Niet iedereen is te spreken over de gang van zaken. De dienstdoende rechter sprak tijdens de behandeling van de zaak meerdere malen zijn frustratie uit over het gegeven dat de verdachte hem niet aankeek tijdens zijn verdediging.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als de tekening af is gaat Vincent Simones natuurlijk beweren dat hij de werkelijke dader naar waarheid en niets dan de waarheid heeft getekend. Maar ik lijk helemaal niet op het portret.

Reageer
gravatar

Dat niet alleen. De verdachte bleek helemaal geen zelfportret te schetsen maar beschermde zijn privacy door een tekening te maken van zijn buurman, die ook op de tribune zat.

Reageer