HeukersMedia / Shutterstock

HeukersMedia / Shutterstock

We konden ons er niet toe zetten het Hazes-nieuws echt te volgen, maar er is weer iets gebeurd

Er is weer iets gebeurd rondom de familie Hazes, zo melden verschillende media. We konden ons er ditmaal niet toe zetten het nieuws echt te volgen, maar duidelijk is dat er zeker weer iets aan de hand is.

“Er is absoluut wel weer wat gaande”, meldt een bron. “Er zijn dus ontwikkelingen bij de zogenaamde Hazes-clan. Het zal weer een hoop stof doen opwaaien en veel clicks opleveren. Er is beweging, wil ik maar zeggen.”

Kortom: er gebeurt op dit moment van alles rondom de Hazesjes. Volgende keer zullen we het nieuws weer volgen, maar deze laten we even schieten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *