Shutterstock/Shag 7799

Shutterstock/Shag 7799

Poetin haalt opgelucht adem nu JIT geen hard bewijs tegen hem heeft gevonden

Er zijn sterke aanwijzingen dat Vladimir Poetin toestemming gaf voor het gebruik van de BUK-raket die vlucht MH17 uit de lucht schoot, maar hard bewijs is er niet. De Russische president haalt opgelucht adem na die conclusie van het Joint Investigation Team (JIT).

“Ik ben blij dat mijn naam nu gezuiverd is”, reageert Poetin. “Onschuldige burgers vermoorden: het is nogal een verdenking. Massamoordenaar is een schadelijk etiket waar je je leven lang niet meer vanaf komt. Nu die last van mijn schouders is gevallen, kan ik echt weer vooruitkijken. Ik heb zóveel mooie plannen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *