Studio Speld / Shutterstock / VI

Studio Speld / Shutterstock / VI

Helaas: deze 7 programma’s lopen we mis nu de fusie tussen RTL en Talpa niet doorgaat

De fusie tussen Talpa en RTL gaat niet door. Volgens de Autoriteit Consument en Markt (ACM) zou het een te machtige partij opleveren en moet de consument daar uiteindelijk de rekening van betalen. Maar de kijkers lopen ook veel nieuwe programma’s mis, hier 7 voorbeelden.

1. Lachen om Eigen Huis & Tuin Video’s
In dit programma zouden we onder leiding van Harry Piekema naar bloopers uit eerdere seizoenen van Eigen Huis & Tuin gaan kijken. De filmpjes zelf waren niet altijd grappig, maar de lachband werkt wel aanstekelijk.

2. Beat the Familie Meiland
In dit programma zouden kandidaten het opnemen tegen een speciaal panel: de familie Meiland. Vooraf moet de kandidaat aangeven tegen hoeveel Meilandjes hij of zij wilt spelen waarna je verschillende kennisspelrondes moet voltooien om er met de prijzenpot vandoor te gaan. De zenderbazen waren achteraf blij met het afketsen van het programma, in verband met de hoge kosten van het winnende prijzengeld voor de deelnemers.

3. Familie Gillis: Slechte Tijden
In deze nieuwe spinoff staat de Familie Gillis, wonende in de fictieve plaats Minderdijk centraal. We volgen de hoofdpersonages Ludo Gillis, Janine Gillis en hun kindjes Nick en Nina die leven in de vele vakantieparken die zij beheren in het nederige stadje. Reken in ieder geval op een fatale cliffhanger elke aflevering, met deze week: welk lid van de familie Gillis werd vermoord tijdens de parachutesprong op de bruiloft van Ludo Gillis?

4. Johan Derksen Blijft Slapen
Een nieuw programma waarbij Johan Derksen tussen de lakens bij verschillende bekende Nederlanders zou kruipen. Johan zou vervolgens een hele dag en nacht meedraaien in het leven van diegene. Zo waren er al logeerpartijtjes gepland bij Louis van Gaal, Sigrid Kaag en Wilfred Genee.

5. Expeditie Down the Road
In Expeditie Down the Road worden verschillende mensen met het syndroom van Down gevolgd terwijl ze op roadtrip gaan. Wat ze niet weten is dat ze tijdens de roadtrip worden gedropt op een onbewoond eiland eiland waar ze stuk voor stuk zullen moeten gaan strijden om te kunnen overleven daar. Door middel van beproevingen, eilandraden en immuniteitskettingen wordt er uiteindelijk een ultieme Robinson gekozen. Het programma zou worden gepresenteerd door Gordon en Nicolette Kluijver.

6. The Masked Jinek
In deze nieuwe show schuiven verschillende talkshowgasten gemaskerd aan bij presentatrice Eva Jinek. Zij moet in de uitzending raden wie er allemaal onder de maskers zitten door vragen te stellen over het nieuws van de dag die bij het masker hoort. Bij de eerste aflevering zouden De Koe, De Zeemeermin en De A12 aanschuiven.

7. Lang Leve de B&B Vol Liefde 
Beiden succesprogramma’s zouden niet naast elkaar kunnen blijven bestaan bij een fusie dus worden deze samengevoegd.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik mis nog ‘Wie Is De Mongool’, waarin 12 mensen in Nepal rare raadsels op moeten lossen en tegelijkertijd moeten ontrafelen wie van hen een mongool is.

Reageer
gravatar

En niet te vergeten “Wat is de echte HOY-worst” waarin de kandidaten uit een aantal hoopjes kots moeten kiezen welke van een HOY-worst afkomstig is. Hoge kijkcijfers gegarandeerd.