Google Streetview

Google Streetview

5 tips om simpelweg te genieten als je deze zaterdag opeens toevallig zonder auto op de A12 bent

Stel, je vindt jezelf morgen, zaterdag om 12.00 uur, op een stukje snelweg, te weten, de A12, en je bent daar zonder auto – wat zijn dan dé manieren om van dat moment te genieten?

1 Neem eens de tijd om te genieten van de betonnen afscheiding aan de rand van de snelweg. Soms steekt er nog weleens een grasspriet van tussen dat beton, misschien kan je dat wel poëtisch interpreteren. Wie maakt je wat, je bent te voet op de snelweg!

2 Ruik eens aan een een hectometerpaaltje. Weet jij hoe een hectometerpaaltje ruikt? Zo nee: grijp die kans!

3 Geniet van je boterhammen of je appel terwijl je je op die vreemde intersectie van plek en non–plek bevindt. Niets is zo fijn als lunchen op een snelweg

4 Loop na afloop eens door de McDrive. Dat iedereen met de auto door de McDrive gaat is enkel conventie: je kunt prima plantaardige burgers bestellen terwijl je door de McDrive kuiert in plaats van rijdt.

5 Stap gewoon lekker de dubbele doorgetrokken streep over en bewandel de vluchtstrook. Voel je vrij! Ervaar voor een dagje anarchie. Een andere tip is om het edele snelwegyoga te beoefenen: yoga op de snelweg.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Punt 4 voldoet niet aan de titel. Deze firma heeft geen locaties op maar naast autosnelwegen.
Tip:
4. Huur een elektrisch trekker (tractor – red.), dan mag je midden op elke snelweg parkeren met fruit en een boterham met tevredenheid.

Reageer