NOS

NOS

Heeft Gert-Jan Segers wel 5 dagen goed nagedacht of hij echt wil stoppen?

Gert-Jan Segers stopt als Tweede Kamerlid en partijleider van de ChristenUnie. Voor veel mensen kwam dit als een verrassing. De vraag is daarom: heeft Gert-Jan Segers wel 5 dagen goed nagedacht of hij wel echt wil stoppen?

“Ook als er iets heel ergs is gebeurd waardoor je misschien nu wilt stoppen moet je toch even goed nadenken of je het wel echt wil. Ga gewoon even een dag of vijf bij jezelf te raden of het de juiste keuze is”, zegt politicoloog Bert Bokhoven. “Je moet niet handelen in emoties. Neem even die afkoelperiode. En daarnaast is elke functie in de politiek beschermwaardig.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een pastor dreigt te laat te komen voor de dienst.
Terwijl hij zich naar de kerk haast, ziet hij een zwaargewonde man, die op sterven ligt.
Hij wordt nu verscheurd door zijn plicht, de dienst te leiden en zijn opdracht de stervende man te helpen.
Hij besluit tot het laatste, maar krabbelt terug als hij de man herkent: het is de duivel.
De priester holt verder, maar de duivel roept hem na: ‘luister priester!
Als ik sterf, als het kwaad sterft, waar zal dan jouw God zijn?
Als het kwaad sterft, hoe zul je dan weten wat goed is?
Je bestaat door mij. Denk daar eens over na’.

Reageer
gravatar

Sorry, maar ik had al lang genoeg gekeken hoe mensen met elkaar omgaan in het klein, om iets te leren. Want dat dat nodig was, was duidelijk geworden. Daarop was mijn recept gebaseerd voor voor- en tegenstanders, bijvoorbeeld van vaccins. Dood gaan ze toch, ik zei het van te voren. Doe de groeten aan die roetmoppen aan de UVA. Iedereen heeft gelijk.
Laten we hopen dat ze (we) niet te lang hoeven te lijden.
Ze komen er niet vanaf.
Kanker kanker kanker.