Shutterstock / Motortion Films

Shutterstock / Motortion Films

Hypocriet: gisteravond walgde Gerben nog van zichzelf en nu is hij alweer aan het eten

“Ik zit echt bommetjevol, bah”, zei Gerben (37) uit Rhenen gisteren hardop tegen zijn schoonfamilie. De hele avond lang heeft hij na het kerstdiner geklaagd over zijn volle buik. Wat blijkt nu? Hoewel Gerben gisteravond nog zo ontzettend walgde van zichzelf heeft hij vandaag gewoon alweer wat gegeten.

“Ik vind het hypocriet”, zegt schoonmoeder Jojanneke. “Gisteravond keek hij na de derde gang met afschuw naar al het eten dat we hem voorschotelden, en nu heeft hij alweer een bak havermout op. Ik sluit niet uit dat hij vanavond ook weer gewoon iets gaat eten. Dan denk ik: houd een beetje rekening met je omgeving, slappe zak.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het moet zo zijn, dat de kinderloze Gerben (37) bij zijn schoonmoeder heeft geslapen en samen met haar bij het ontbijt havermoutpap aten.
Wat denkt zijn vrouw Mathilde (21) en zijn schoonvader daarvan?

Reageer