BearFotos

BearFotos

Hypocriet: vrouw die valt op zelfverzekerde mannen moet niets hebben van doorgesnoven Bob

Tuurlijk, meid. Wie houd je hier nou voor de gek? Je zegt altijd dat je zelfverzekerde mannen zo sexy vindt, toch? Maar het moment dat mijn goede vriend Bob blakend van het zelfvertrouwen zichzelf voorstelt, vind je hem ineens niet meer aantrekkelijk. Dan vindt mevrouw zijn gedrag ineens ‘onrustig’ en ‘grillig’. Joh, het is goed met je.

Ik durf mijn hand in het vuur te steken voor Bob. Zal ik dat echt doen trouwens? Is hier ergens een steekvlam ofzo? Ik heb een superhoge pijngrens, dus dat kan ik heus wel hebben. Een beetje vuur krijgt mij er niet onder hoor. Kom dan! Maar oh ja, we hadden het over Bob. Echt een goede vriend van me. Hoe ik hem ken? Gewoon, van hier. We raakten bij de wc aan de praat en we bleken wat gedeelde interesses te hebben. Ik zweer het je, echt een topgozer.

Ik snap dus niet waarom je nu ineens zo moeilijk doet. Hypocriet gelul van die wijven altijd, joh. Kom op nou. Lekker boeien dat ’ie een beetje bezweet is. En dat is helemaal geen zweet, dat is charisma dat uit z’n poriën naar buiten druppelt. Weet je wat jullie zouden moeten doen trouwens? Samen op vakantie! Oké, laatste kans. Ja of nee, nu zeggen. Nee? Nou, dat is jouw loss dan. Het zal allemaal wel. Ik ga even naar de wc. Oh hey, Bob gaat ook. Gezellig, pik. Wacht op mij!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *