Shutterstock / Salvador Aznar

Shutterstock / Salvador Aznar

Hypocriete klimaatontkenner Hans (56) neemt ook weleens de fiets

De hypocriete klimaatcrisisontkenner Hans (56) blijkt soms de fiets te nemen. Dat blijkt uit onderzoek van De Telegraaf. “Hans staat erom bekend altijd heel fel te reageren op berichten over ‘zogenaamde klimaatverandering’, maar een van onze lezers zag hem laatst wel op de fiets door de stad bewegen”, zegt een journalist van de krant. “Toen begonnen bij ons de hypocrisie-bellen te rinkelen.”

Een persfotograaf die Hans daarna een tijdje in het geniep volgde legde vast dat hij niet alleen maandag, maar ook dinsdagen en donderdagen volop met de fiets reist. “Hij liep gewoon zijn auto straal voorbij om op de fiets te gaan zitten. Dan heb je wat ons betreft geen recht van spreken meer”, licht de journalist toe. “Hij kwam een keer notabene terug naar huis met een broccolli! Op de fiets! Hoe kan je dan nog volhouden dat je niet gelooft dat klimaatverandering echt een groot probleem is?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *