Studio Speld: Lisanne Vegt & Shutterstock

Studio Speld: Lisanne Vegt & Shutterstock

Klimaatontkenners maken zich druk over ‘te rood weergegeven’ bosbranden in journaals

Veel mensen maken zich zorgen over de vele bosbranden in Europa die er op dit moment zijn, zo niet klimaatontkenners. Zij maken zich druk over ‘te rood weergegeven bosbranden’ in journaals.

“Als je naar journaals van vroeger kijkt zie je veel minder bosbranden. Nu zie je ineens in alle journaals bosbranden en die zijn erg fel rood weergegeven”, zegt klimaatontkenner Reza. “Ze willen ons bang maken voor klimaatverandering. Je kan ze ook best wat geler weergeven.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tja we wonnek dus bijna altijd hw beker, dacht niet dat zo diep zat. Onze kampeersergeant is verdwenen na een fietsrit in de Ardennen, is tie nog wel waargenomen in een lokale pub nadat onze trainer met een flrs wijn was geslingerd, volgrnde dag was er sprake van een gespannen stringsituatie. Na de wedstrijd uit vlakbij is onze mid mid in zeven onderdelen van t veld gehaald, ronde verder dst dan weer wel. Als jullie revanche bij de veteranen, spelen we alleen beker wedstrijden, geen messen meenemen, goede voetbalschoen heb je meer aan. Lig je eruit, ken je ook andere dingen doen. Mn maximale voetbal inspanning is momenteel 1 dag voordat mijn been in gruzelementen ligt door fysiek onvermogen.

Reageer
gravatar

Pardon,
ik ben in mijn bovenstaande bericht vergeten een opmerking te maken over mijn ergernis van het bestaan van jullie betaalmuur.

O ja, de namen hierboven zijn niet van mij en evenmin van mijn familie.
Mijn excuses.

Reageer