Studio Speld: Victor Bloemhof / Shutterstock

Studio Speld: Victor Bloemhof / Shutterstock

Reisorganisaties vragen voortaan tijdens boeken op hoeveel afstand je van een bosbrand wil zitten

Sommige reisorganisaties vliegen ondanks de bosbranden vandaag weer naar het noorden van Rhodos. Omdat ze de verantwoordelijkheid graag bij hun klanten neerleggen hebben ze een nieuwe filter ingebouwd voor tijdens het boeken van de reis: op hoeveel afstand wil je van een bosbrand zitten.

“Je houdt mensen niet tegen vanuit Nederland. Die willen gewoon op vakantie en dus kan je ze maar beter zo goed mogelijk de keuze geven waar ze precies willen verblijven. Andersom is trouwens een ander verhaal”, zegt een woordvoerder van Sunweb. “Dus naast hoe ver je van het strand, de uitgaansgelegenheden of een bushalte wil verblijven, kan je nu ook makkelijk aangeven op hoeveel afstand van bosbranden je wil zitten.”

Voor sommige klanten is het nog even wennen. “Ik wilde eigenlijk op 100 kilometer afstand invullen, maar zo groot is het eiland helaas niet. We zien het wel.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Uhm die vriendelijke meneer en lichtectwitch in Limburg werd fragmentarisch in trein verbinding jazeker ja ze heeft gebeld hello, naam this your wake up call. Bedankt ga ik weer terug achteruit omgejeerd zeker en vast ja heel lage zitting, nee versta u niet. Maakt u ook huiswerk? Differentiaal blind aan alle zijden. Nee kan ik niet, nee ook niet, vrij weinig tot niets, brommer was toch minder in rit 2, alle rijvaardigheidspapieren moest ik meteen inleveren, ja iedereen was bijster sporen gehoord. Lastig moeilijk Durbuy veiligheid, minder licht wat overigens fijn orientatie op weg mdt reflector of in bochten enzo dat is ook het punt niet. Extreem lui arbeidsgehandicapt beperkt ja nee commesi commeca. Goh ja nee klopt buiten niet mee bemoeien brste cartoon ms landwalker beetje lastig ja pittig, bruustig niet ingrijpen kanido.

Reageer
gravatar

Ik heb een rondreis geboekt langs de grootste bosbranden en tevens hoop ik ook veel brandende huizen en hotels op mijn mobieltje vast te leggen.
Dat wordt echt genieten dankzij de klimaatproblemen.

Reageer