Shutterstock / rck_953

Shutterstock / rck_953

Nederlander bereid om derde cirkel van de hel in te vliegen om gewoon vakantie te kunnen vieren

Als we de afgelopen weken iets geleerd hebben, is het dat Nederlanders er werkelijk alles voor over hebben om hun vakantie te redden. Zo ook Conny en Hans uit Aalsmeer, die afgelopen zaterdag naar de derde cirkel van de hel vlogen om gewoon lekker vakantie te vieren. Wat ze daar aantroffen, was niet mals.

“Natuurlijk lazen we van tevoren wel wat zorgwekkende berichten, maar we zijn toch gegaan omdat we geen annuleringsverzekering hadden afgesloten”, zegt Hans, die liever zijn leven riskeert dan een vakantie omboekt. “Het was verschrikkelijk, bijna alles wat afgefikt. Gelukkig stond ons hotel er nog, maar wat je dan qua service voorgeschoteld krijgt…”

“Als je all-inclusive boekt, verwacht je ook dat alles tiptop in orde is”, zegt Conny. “We kregen niet eens een lekker broodje bij het ontbijt. Dan zegt zo’n hotelmanager dat de bakkerij om de hoek is afgebrand, maar wat hebben wij daarmee te maken?”

Desondanks heeft het koppel geen moment overwogen om niet te gaan. “Je kan tegenwoordig nergens meer heen”, legt Hans uit. “Overal heb je wel wat: overstromingen, stormen, extreme hitte, bosbranden. Of je nu in Nederland of in de derde cirkel van de hel zit, je bent eigenlijk nergens meer veilig.”

Hebben Conny en Hans dan helemaal geen leuke vakantie gehad? “Nee, natuurlijk niet, wat denk jij dan?”, bitst Conny. “We waren bijna dood, gek.” Toch is het stel uit Aalsmeer blij dat ze wel gegaan zijn. “Als je de verschrikkelijke weersomstandigheden en alle bijna-doodervaringen wegdenkt, was het prima. Die vakantie pakken ze ons niet meer af.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

1985 background voice in audience heart of midlothian? Probably not. Sounded solidly sound sound helder lucid, green tale text lyric proof pharagraph, on a way home, 3 soldietmrs in a poem asctosythgthme.

Reageer
gravatar

Just a fewh other few ones might br confused othinfused snow patrol talks ifcnreag ragg serious impct other goals? Except sittin’ bar bracelets fog pastrd cvrdct long time illillumination, ysvrydffcltwrds witness, Paris avec un monsignieur, am i dead? House in the street Bunnik aimd 1905. Whychcsrlmtdsknwntdunderstdng.

Reageer
gravatar

1 bij het zebrapad overdag en 2 ‘s avonds 2x met een schijnbweging, heb u de dubbele schaar gezien, hij staat erbij, nee precies vind ik heel lastig, dank wellicht mogelijk, tough monday also tough. Ja dinsdag zakt toch weer terug. Facile? Idee? Oui. kan niet praten wel aanveleerd niet aan beginnen, reading movie different? 😉 bleaked for a once

Reageer
gravatar

afgeschreven materialen 2 rake klappen zeker 3 hoekie om 0 seis -/_ 2,5 gewichtsrichting aspirant lid 0 2xnoteringcamera3 richtinsgevoel 0,000 educatieprijs hartzeer verwaarloosbaar grapdichtheid enkel naar 2. gevoel 100%dichtgevrorenonbeweegbaarheidradiuswirwarschopspadeafgemaaktezin.

Reageer
gravatar

Ja nee is was gewoon een goed debuut dat eerste seizoenv u vond die uitrit wel ver? Met koffie? Want daarvoir kwam ik nee u niet notknwxdnty accromicrocy?

Reageer
gravatar

ZaagselMoer tough kenuseni? Ja dat mag dus niet. Materiaal hoor. Ja nig een cd later gemaakt. verstandskies zei u? Beroerde uitschakeling? Lange rittenkoers? Moet ik doen?: Omheen dansen? Nee dat was goed zoals het was. Waarom? Weggekomen met ontwijkhumor? Nee liever niet u kent ze niet.

gravatar

Mississippi Misses OuesoudAppue’ Lootsja home I’ll never be Tenessee Minbesota Milwaukee Appelucha Home I’ ll never be Pooah Bear matchen kan ofwilini.

Reageer
gravatar

Mississippi Misses OuesoudAppue’ Lootsja home I’ll never be Tenessee Minnesota Milwaukee Appelucha Home I’ ll never be Pooah Bear matchen kan ofwilini.

gravatar

In die laatste secunda lig je toch rechts achterin in de coulissen, u had weer s goede moed? Ja die zaal was na 20 seconden voorgoed weg Nee nieswaar bleven aanwezig, weinig tot niets.

Reageer
gravatar

canicant Caribou keeith weaverwovenwolbrspasskssweeeeyyyy Death New York 1949, newapaper article tkyo cinema gramm Mexico thunder flashed Marilyn Monrie dissassociate kunuhoreh?

Reageer
gravatar

16 uur achereen geoefend metv8uur vorig jaar achter elkaar praten, nee niet aangekomen, alles staat uit, faalisgeenoptiegajedoodvan das t ergste nog niet not accountable for consequences if bad behavouir is onochastisty charity patient no no nu nu ni ni que qui nie autre geen uitleg? Vraag noblesse obligee, veeg teken scherostelling permanent onderschat.

Reageer
gravatar

Silly tie not for laughing sharply dressed sir, thks yeah severed first dyna2thrdnght, crashedhimout, ook goed, lijnen en cirkels bestaan niet, catatonic, o’ tonischerry bowlercappetflepsuedshowahieuwshw ok.

Reageer
gravatar

may allowed be too, wel of niet naar t stadion na een watusi, beter van niet, pijnlijk staal doet zeer op fiets met stuurkinetic. verzoek kan kannistuk was er al in nonsosoon.

Reageer
gravatar

Ja was de druopel explosief die vorige vakantie, self doen DIY afgenomen deur uit en wegwezen, recidive dissonance gehoord stervren nacht klop nie vorige keer waszeverdergingwelgoed. Twee maanden extra voor allebei. Sinicomsa weinig goede illustratie art, jawel die van jouw overreding obv eindeloos tot overtuigen lukt of doodmoe neervalt. Nee nog geen dekbed, ever please.

Reageer
gravatar

OVERGETROKKEN KUNST ANTIEKE STIJL FIGUURZAGEN STRETCHED ETCHED NO ROOMFIGURES LULLO RECHTHOEK KAN NIET MEER BETER AESTHETIC COACH BLASTED FREQUENTED IMITATION ACT DID WE MISS ANYONE NOT ON COUCH SIR COLD SHIVERING COLD TRUE LOVE XAVIER RUDD CEDIR HOCOEUR DEMOLISHRD REMINESCENIFY

gravatar

De mustardquisieur sentenrvrckpassnuon ehniway Omaho Idaho Tenerafe Fes Home I ‘ll neverjenevercanttell Apa Lootsja Denver Milwauke Massechuttamess Seatlle Vancouver Islandeco merci.