Shutterstock / lev radin

Shutterstock / lev radin

Iraans regime heeft ‘goede hoop’ dat met executies jonge demonstranten rust terugkeert in land

Met de executies van de jonge, moedige Iraanse demonstranten Mohsen Shekari (23), Majidreza Rahnavard (23), de ter-dood veroordeling van twintig demonstranten waaronder de profvoetballer Amir Nasr-Azadani (26) en de schandalige verlenging van gevangenisstraffen van Bahai-leiders Fariba Kamalabadi en Mahvash Sabet Shahriari heeft het Iraanse regime ‘goede hoop’ dat de rust snel wederkeert in het land.

“Deze executies zullen mensen doen inzien dat het politieke leiderschap in dit land goed en en rechtvaardig is, en dat verzet tegen dit leiderschap in feite een misdaad tegenover God is. De mensen zullen dit naar verwachting begrijpen en accepteren, want tachtig procent van de bevolking is onder de veertig jaar. En jonge mensen zijn open minded, dus die snappen dat”, zegt president Raïsi vol vertrouwen. “We zien niet in waarom verder nog gedemonstreerd hoeft te worden. Van de families en vrienden van de 15.000 opgepakte demonstranten en 500 gedode mensen tijdens de protesten en de hele jongere generatie die nu opstaat om te demonstreren tegen de dood van Mahsa Amini verwachten we begrip voor ons handelen.”

Ook van de internationale gemeenschap verwacht het land steun, zegt Raïsi: “Dat is hard nodig zodat wij weer gefocust dit land kunnen leiden. Je moet niet onderschatten hoeveel werk erin gaat zitten om alle geldstromen van de bevolking af en naar onszelf toe te laten leiden.”

Het lijkt de machthebbers verder voor te komen dat het ‘zeer onwaarschijnlijk is’ dat de executies van jonge demonstranten op den duur zal leiden tot de ondergang van het regime zelf.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Rotter dam, Erasmus (= ziekenhuis).
Frontnieuws is de opvolger van Fenixx, een beruchte extreemrechtse hoax-site, die veel nepnieuws verspreidt, met als doel om haat te zaaien. #VanHaga haalt zijn waarheid over #covid19nl bij deze dubieuze site.
Dr. Marina
Complimenten van de debiel. Nieuw kapsel (binnenin zit er niks).
dr. Marina
@mmeeuw
“Mysterieuze Twitterdokter” (NRC) /Rotterdammer/ Psycholoog / Stadsfotograaf / Media-pedagoog / Alma Maters
425 Volgend
21,4K Volgers
And again we see
@Kornilov1968
who “helped” pro- Russian Dutch politician
@thierrybaudet
with disseminating Kremlin propaganda during the #oekrainereferendum in the Netherlands #fvd

Nieuws uit de door de NAVOstan opgelegde gehaktmolen

https://www.frontnieuws.com/nieuws-uit-de-door-de-navostan-opgelegde-gehaktmolen/

Getoetst. Het echte nieuws, geverifieerd door NRC
https://www.youtube.com/watch?v=IGkCbvBWoro
Willempie
dr. Marina, de echte Rotterdammer

Reageer