Pro Shots / Niels Boersema

Pro Shots / Niels Boersema

Fraser baalt: ‘Had ook als assistent op WK Paredes bij zijn keel kunnen grijpen’

Henk Fraser baalt als een stekker. Hij had als assistent-trainer met Louis van Gaal meegekund naar het WK, maar gaf die kans op voor een baan als hoofdtrainer bij FC Utrecht. Nu hij daar al na 15 wedstrijden weg moet, beseft Fraser dat hij Leandro Paredes in Qatar bij de keel had kunnen grijpen.

“Het is echt een gemiste kans”, zucht de trainer. “FC Utrecht was mijn droombaan, daarom heb ik het WK laten schieten. Maar nu dringt door dat ik na die krankzinnige pegel in de dug-out met de rest van de bank het veld in had kunnen rennen. Ik had mezelf onsterfelijk kunnen maken door die griezel van een Paredes aan zijn adamsappel een halve meter omhoog te tillen. Maar wat heb ik gedaan? Ik heb mijn krachten op een training verspild aan Amin Younes. Dit gaat me nog wel een tijdje achtervolgen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *