Pro Shots / SIPA USA

Pro Shots / SIPA USA

WK-liefhebbers kunnen hun hart ophalen: het volgende WK heeft zoveel wedstrijden dat het volgende week al begint

Liefhebbers van wereldkampioenschappen voetbal hoeven nu het WK in Qatar voorbij is niet al te lang te treuren. De groepsfase van het WK 2026 in Noord-Amerika begint volgende week al.

De landen zullen verdeeld worden in 148 groepen van drie, waarvan de beste twee doorgaan naar de knock-outfase. Deze zal rond februari 2025 starten. Volgens FIFA-baas Gianni Infantino wordt het alleen nog even puzzelen hoe en waar komende week alle kwalificatierondes gespeeld gaan worden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Volgens het Franse persagentschap (AFP) werd op de avond van 9 december een huiszoeking verricht bij Kaili in Brussel. Een bron bij het agentschap verduidelijkte dat zij haar parlementaire immuniteit niet kon gebruiken omdat zij “ter plaatse” werd gearresteerd. De huiszoekingen in Brussel gingen de volgende dagen door. Tegelijkertijd verzegelde de Franse politie een aantal kantoren in de zetel van het EU-parlement in Straatsburg. Belgische media meldden dat bij de huiszoekingen ongeveer twee miljoen euro aan contanten werd gevonden en in beslag genomen. Volgens de Griekse krant Efimerida ton Syntakton werden in het huis van Kaili zakken met in totaal 160.000 euro gevonden, waaronder geld dat haar vader in een koffer bij zich had op het moment van zijn arrestatie.

https://www.frontnieuws.com/de-bekende-feiten-over-het-corruptieschandaal-in-het-eu-parlement/

Ondertussen zei Kaili’s advocaat Michalis Dimitrakopoulos in een schriftelijke verklaring dat Kaili het officiële EU-beleid ten aanzien van Qatar volgde, zoals opgedragen door het hoofd van het EU-Parlement Roberta Metsola en geïnitieerd door EU-hoofddiplomaat Josep Borrell.

Reageer
gravatar

https://www.frontnieuws.com/de-bekende-feiten-over-het-corruptieschandaal-in-het-eu-parlement/

Blijkbaar is het in de EU geen probleem als iemand aan nepotisme doet waarbij familieleden geld verdienen, als het maar “de juiste personen” zijn die ervan profiteren. De invloed van lobbyisten die met veel geld “helpen” bij het opstellen van EU-wetten die vervolgens miljarden opleveren voor hun clientèle wordt in Brussel ook niet geschuwd.

Qatar lijkt niet te behoren tot degenen die dergelijke dingen ongestraft mogen doen in Brussel. Het huidige corruptieschandaal haalt in ieder geval de krantenkoppen en daarom meld ik hier de bekende feiten.

Reageer