Studio Speld

Studio Speld

Door de dichte mist is ons jaaroverzicht 2022: Een Ander Jaar deze ochtend minder goed te vinden in de boekwinkels

‘In de loop van de middag waarschijnlijk weer wel’

Door de dichte mist is het Jaaroverzicht van De Speld 2022: Een Ander Jaar vanochtend minder goed te vinden in de boekwinkels dan gebruikelijk. Het KNMI denkt dat in de loop van de middag de mist wegtrekt en de grootste problemen opgelost zullen zijn.

Op sociale media klagen mensen dat ze al de hele ochtend op zoek zijn naar het boek. “Ik dacht twee rondjes te lopen in een boekwinkel, maar toen ik bij de balie aankwam om het te vragen bleek dat ik in een drogist was. Uiteindelijk vond ik het boek gelukkig bij de boekwinkel toch wel vrij snel voorin in de winkel.”

Kan of wil je niet wachten tot de mist optrekt? Bestel het Jaaroverzicht van De Speld 2022: Een Ander Jaar dan hier in onze webshop!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *