Krakenimages.com / Shutterstock

Krakenimages.com / Shutterstock

Vrouw treurt om failliet boekwinkeltje: ‘Was zo’n handig pakketafhaalpunt’

“Wat is dit jammer”, verzucht Samira als ze Trudy’s Boekenhoekje binnenstapt om een pakket van een online verkoper af te afhalen. Er hangt een briefje waarop staat dat het winkeltje failliet is en binnenkort gaat sluiten. “Dit was juist zo’n mooi afhaalpunt.”

“Het ziet er echt heel gezellig uit van binnen”, zegt Samira weemoedig. “Trudy heeft duidelijk veel liefde in haar afhaalpunt gestoken. Moet je kijken: handgeschreven bordjes bij de stellages, zo schattig. En die hangende planten, ook heel leuk gedaan. Het enige minpuntje is dat het soms wat druk is met andere mensen die hier ook hun pakketten komen afhalen.”

“Het zit ook nog eens vlakbij en de eigenaresse is echt heel aardig”, snottert Samira. “Nu moet ik straks voor mijn pakketjes naar die telefoonreparatiezaak verderop. Blegh. Waarom kan het Boekenhoekje niet gewoon open blijven?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *