De Definitieve Kerstcommercial

Alsjeblieft, de definitieve kerstcommercial.

Koop nu hier veel, omdat het kerst is

Abonneer je op ons YouTube-kanaal


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De grap is juist dat dat paard de biologische vader van dat meisje is en dat stiefvader besluit ‘m in de tuin te zetten. Dit is een ultra-woke verwijzing naar dat interraciale relaties juist heel normaal zijn.

gravatar

Waarom landen instorten: Exorbitante schulden, problemen in de energiesector, corrupte politieke systemen, elites met waanideeën

https://www.frontnieuws.com/waarom-landen-instorten-exorbitante-schulden-problemen-in-de-energiesector-corrupte-politieke-systemen-elites-met-waanideeen/

De Atlantische slavenhandel bereikte zijn hoogtepunt aan het einde van de 18e eeuw, toen het grootste aantal slaven werd gevangen tijdens rooftochten naar de binnenlanden van West-Afrika. Deze expedities werden doorgaans uitgevoerd door Afrikaanse staten, zoals de Bono Staat, het Oyo rijk (Yoruba), het Kong Rijk, het Koninkrijk Benin, het Imamaat van Futa Jallon, het Imamaat van Futa Toro, het Koninkrijk Koya, het Koninkrijk Khasso, het Koninkrijk Kaabu, de Fante Confederatie, de Ashanti Confederatie, de Aro Confederatie en het Koninkrijk Dahomey.

Net als het Bambara-rijk in het oosten waren de Khasso-koninkrijken voor hun economie sterk afhankelijk van de slavenhandel. De status van een familie werd bepaald door het aantal slaven dat zij bezat, wat leidde tot oorlogen met als enig doel meer gevangenen te nemen. Deze handel bracht de Khasso in toenemende mate in contact met de Europese nederzettingen aan de Afrikaanse westkust, met name de Fransen.

Reageer
gravatar

Ach ja, de geschiedenis weet wat.
De toekomst is daarmee niet bepaald, behalve dat je daar van kan leren.
Het verantwoordelijk voelen is wat anders als zijn. Wel dat we daar bewust mee omgaan natuurlijk.
“Het verleden waarbij anderen nietig waren mag niet zo in de toekomst zijn”.

Maarja. Als dat al niet gesnapt is dan mag je je jezelf als kind voor alles verantwoordelijk houden…