Pro Shots / Koen Laureij

Pro Shots / Koen Laureij

Gert-Jan Segers weer net niet fel genoeg voor bericht in media

ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers maakt zich druk over iets met onrecht. Helaas weer net niet fel genoeg om er een nieuwsbericht van te maken. Politieke analisten zeggen dat Segers wat beter op zijn toon moet gaan letten.

Politieke duider Joost Vullings: “Als de heer Segers net iets feller uit de hoek was gekomen, wellicht zelfs even uit zijn slof was geschoten, had het fragment nu overal online gestaan en hadden alle grote nieuwsplatformen nog een korte analyse van de situatie gemaakt. Met passie voor inhoud en een gebrek aan narcisme gaat die man er nooit komen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik had eigenlijk meer Quatterhaat verwacht van jullie. Maar gelukkig zijn jullie tot bezinning gekomen en focusen jullie je weer op die rare Ollandse politiek waar ik altijd van moet schaterlachen vanuit Charleroi.

Quatter is okee, stop de Quatterhaat!

Reageer