NOS

NOS

Media: ‘Nooit signaal gekregen dat Ali B zo’n last had van onze berichtgeving’

Rapper Ali B laat in de rechtszaak waarin hij verdacht wordt van vier zedenfeiten weten dat hij enorm veel last heeft gehad van alle media-aandacht. De rapper kampt met angstaanvallen en slapeloze nachten, maar verschillende media melden dat ze “nooit signaal hebben gekregen dat Ali B zo’n last had van de berichtgeving.”

Onder meer BNNVARA-programma BOOS kan zich niet vinden in de aantijgingen: “Na de uitzending hebben we tweeënhalf jaar niets van Ali B gehoord”, laat het programma weten. “Vermoedelijk reageert hij nu uit boosheid. Zo’n rechtszaak kan veel emotie losmaken.”

Verschillende kranten sluiten zich bij het standpunt van BOOS aan: “Wij hebben slechts verslag gedaan van wat vermeende slachtoffers beweerden. Als wij hoorden dat Ali B misschien iets fout had gedaan, schreven wij daar wat over. Zo is de verstandhouding altijd geweest”, vertelt het AD. “Maar blijkbaar beleefde hij dit totaal anders.”

De media benadrukken dat ze Ali B nooit kwaad hebben willen doen en dat alle berichtgeving over hem “met respect” en “goedkeuring van meerdere redacteuren” tot stand is gekomen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *