Studio Speld

Studio Speld

Bo (27) is altijd ‘fashionably teringlate’

De 27-jarige Bo uit Amsterdam komt altijd te laat, maar niet zomaar te laat. Bo komt altijd ‘fashionably teringlate’. Op kleine afspraken, hoorcollege’s, feestjes, maar ook begrafenissen: Bo komt altijd op stijlvolle wijze minstens drie kwartier later aan dan vooraf afgesproken. Tot ergernis van haar, nu nog, vrienden.

“Als we ergens om 15.00 uur hebben afgesproken voor een koffietje is ze er op z’n vroegst pas rond 15.45”, zegt Isa, een oud-klasgenoot van Bo. “Tegenwoordig stel ik altijd voor om eind van de ochtend af te spreken zodat ik wanneer ik na de lunch aan kom niet al te lang meer moet wachten. Ik ken helaas genoeg vrienden die ook hier mee opgehouden zijn.”

Bo zelf is zich van geen kwaad bewust: “It’s a lifestyle baby.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *