Shutterstock / thelefty / ph.FAB / Studio Speld

Shutterstock / thelefty / ph.FAB / Studio Speld

Michel Platini steekt bij opening WK ceremonieel de airco aan

Het prachtige Al Bayt stadion in het Qatarese Al Khor is de thuishaven van de openingswedstrijd van het WK tussen Qatar en Equador. Voorafgaand aan deze wedstrijd vindt er zoals gebruikelijk een traditionele openingsceremonie plaats. Dit jaar is het de taak aan voormalig profvoetballer Michel Platini om ceremonieel de airco aan te steken.

Met behulp van een hypermoderne thermostaatknop zal de luchtcirculatietechniek met een simpele handbeweging van de bejaarde rijkaard aangezwengeld worden. Nadat Platini het energieslurpende systeem in werking heeft gezet zal hij de knop symbolisch overdragen aan de Duitse voetballegende Oliver Kahn, die deze ceremoniële taak in 2024 voor zijn rekening zal nemen.

De Winnende WK-gids van De Speld Sport ligt nu in de winkels. Bestel hem hier in onze webshop voor maar €15,00!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *