Shutterstock / fizkes

Shutterstock / fizkes

Student die zeven avonden per week drinkt vindt dat zijn studie te veel van hem verwacht

De 24-jarige Sam uit Almere vindt het onhaalbaar wat zijn studie allemaal van hem verwacht. “Ik snap gewoon niet dat ze zulke hoge eisen stellen. Waar moet ik de tijd vandaan halen???”, kermt Sam terwijl hij wat blikjes bier van de grond van zijn met rook gevulde woonkamer opraapt en in de richting van wat kratten bier gooit.

“Om de zeven weken of zo weer een tentamen en dan ook nog van die wekelijkse colleges geloof ik. Ik snap niet wat ze daarmee willen bereiken.” Sam probeert een slok van zijn bier te nemen maar zet het flesje kokhalzend terug.

“Sorry. Ik heb echt een verschrikkelijke kater dus als je het niet erg vindt ga ik nu weer slapen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *