NOS

NOS

Jongen moest voor ontgroening studentenvereniging 2 keer scoren tegen Ajax

Rechtenstudent Tim Pieters (22) van USV Hercules, die gisteren in een bekerduel twee keer scoorde tegen Ajax, blijkt achteraf toch andere motieven te hebben. Het blijkt te gaan om een opzichtige studentengrap.

De jongen moest voor de ontgroening van zijn studentenvereniging meerdere opdrachten uitvoeren. Tim en zijn mede-aspiranten kregen een lijst vol mensonterende opdrachten. ‘Kratzitten’ leverde twee punten op, ‘Steel een verkeersbord’ was goed voor drie. Verreweg de meeste punten waren te verdienen met ‘Scoor tweemaal tegen Ajax.’

“Ik dacht dat Ajax me op een gegeven moment wel door zou krijgen, zeker na dat eerste doelpunt, maar niet dus. Toen heb ik er nog maar eentje gemaakt,” aldus Tim Pieters in een reactie. Hoeveel punten Tim precies heeft verdiend met zijn stunt, wil hij niet zeggen. “Maar laten we zeggen dat de kans groot is dat ik fokking hard ga winnen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *