Shutterstock / Oleksandr Osipov

Shutterstock / Oleksandr Osipov

Wij (twee vrouwelijke stagiairs) hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de Nations League vrouwen in 2023 en het blijkt dus te gaan om voetbal

Toen iemand op de redactie vandaag begon over de UEFA Nations League voor vrouwen,
wekte dat meteen onze interesse op. Als de nieuwsgierige journalisten die we zijn begonnen we direct met een uitgebreid onderzoek naar wat deze mysterieuze league precies is.

Al vrij snel stelden we vast dat het gaat over landen en in 2023 plaatsvindt. Wat we verder konden ontrafelen, was dat het een competitie betreft en dat er mensen bij zijn betrokken. Super leuk!

Na een lang diepte-interview met onze hoofdredacteur sport waarbij onze gedachten helaas vaak afdwaalden naar make-up zijn we er nu bijna zeker van waar het over gaat. De term ‘voetbal’ viel vaak. Dit zien wij als een sterke aanwijzing dat het wel iets met voetbal moet zijn. Wij wensen alle meiden een fijne competitie. Go tijgers! 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De voetballende dames tonen zich verstandiger dan de heren door niet in Qatar te gaan spelen, zodat grootgrutter Jumbo niet opnieuw de fout zal ingaat.. Dat moest eens worden gezegd!

Reageer