PRO SHOTS / Remko Kool

PRO SHOTS / Remko Kool

Harde kern laakt sensationele overwinning Ajax-vrouwen: ‘Niet het moment’

Het vrouwenteam van Ajax heeft gisteravond tijdens haar debuut in de Champions League met 2-0 gewonnen van Paris Saint-Germain. Volgens de F-side is het totaal ongepast dat het vrouwenteam deze sensationele zege behaalde ten tijde van het dramatische seizoen waar de mannen van Ajax 1 mee bezig zijn.

“Dit is niet het moment om in de Champions League te stunten tegen een topclub in het vrouwenvoetbal”, meldt de F-side op X (voorheen Twitter). “Als ze een beetje hart voor Ajax zouden hebben zouden ze hier gewoon met 0-4 kansloos ten onder zijn gegaan. Tijdens het huidige sportieve debacle is er geen ruimte voor experimenten zoals deze.”

Ook is de F-side zeer kritisch op de felicitaties van burgemeester Halsema richting het vrouwenteam: “Vreselijk dat de gemeente weer politieke statements moet maken over de rug van ons clubje!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *