PRO SHOTS / Toon Dompeling & Marca

PRO SHOTS / Toon Dompeling & Marca

Sjaak Swart opgepakt in Nyon nadat hij Ajax-balletje in bak Champions League-loting stopt

Ajax-icoon Sjaak Swart is vandaag opgepakt in Nyon nadat hij een zelfgemaakt balletje in de bak van de Champions League-loting stopte. In het balletje zat een opgevouwen papiertje met de naam van Ajax.

De beveiliging van het House of European Football in Nyon betrapte de 85-jarige Swart op heterdaad. Het balletje was toen inmiddels al in de bak gesmokkeld door de Ajax-coryfee, maar terwijl hij haastig zocht naar het Feyenoord-balletje om eruit te halen werd hij in de kraag gevat.

Swart wenst niet te reageren op het voorval. Volgens getuigen werd hij naar buiten geforceerd terwijl hij “Ik hoop dat ze uit de Champions League degraderen!” riep.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *