Shutterstock / photomystery / Hananeko_Studio / 9nong

Shutterstock / photomystery / Hananeko_Studio / 9nong

We willen niet roddelen, maar we hoorden dat deze 8 mensen misschien schurft hebben

Oei, de schurft waart rond! En nou willen we niet te veel roddelen, maar van deze mensen hebben we sowieso het gerucht gehoord dat ze zich helemaal ziek krabben van de schurft.

1. Erwin van de Herenacht van de roeivereniging. Kwam verdacht zijn kamer uitgelopen, alsof hij niet geslapen had van het krabben

2. Miranda, je weet wel welke. Had een nacht bij Erwin doorgebracht, dus dan weet je het sowieso wel.

3. Joost van nummer 86 twee hoog op de Thorbeckestraat houdt al een week zijn burenburen wakker met zijn gekreun. Schurft?? Zal wel toch?

4. Amir, die zojuist de studievereniging heeft verlaten. Er waren verder geen uiterlijke kenmerken, maar hij gaf gewoon een heel schurftige-vibe af.

5.  Gerard, met z’n bussy, van Rechten tweedejaars. Hij houdt zich al een week afzijdig, verdacht als je het ons vraagt. Sletje Gerard! Of: schurftsletje Gerard????

6. Bernard de loodgieter. We kennen hem verder totaal niet, maar hij is jonger dan 24 en dan weet je dat het wel eens raak zou kunnen zijn, wat de schurft betreft.

7. Lisa de pisa. Zij drinkt de laatste tijd erg veel, en nu is dat niet perse erg, maar het zou kunnen doordat ze de jeuk wil verdrinken. Een zgn. ‘one to watch’, op het gebied van schurft dan.

8. Melchior, de vriend. We zagen hem deze week zijn lakens wassen, voelt wel heel verdacht. Hij zei ook: ‘ik heb schurft’, dus dat kan ook een belangrijke aanwijzing zijn.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“Het moet wel leuk blijven”, mopperen over mopperaar, etc., maar nergens enig inhoudelijk commentaar.
B.v dat deze lijst verre van compleet is.
Ik mis b.v. Maitreya aan wie ik persoonlijk ontzettend de schurft heb.

Reageer
gravatar

Sonja, altijd dat gemopper van jou. Kun jij ook eens positievere reactie neerpennen, alhoewel ik moet toegeven dat het dit keer moeilijk is.