Shutterstock / answer5

Shutterstock / answer5

Poetin bombardeert strategisch gelegen speeltuin in Kyiv

Het Kremlin heeft lang nagedacht over een passende vergelding voor het opblazen van de Krimbrug. Maandagochtend was het het antwoord daar: een precisiebombardement op onder meer een speeltuin in Kyiv.

“Het Oekraïense leger zal niet langer van de glijbaan kunnen roetsjen. Het ontnemen van militair plezier zal de vijand in het hart treffen,” aldus een woordvoerder van het Kremlin.

Ter ere van ons 150-jarige bestaan is er bundeling gemaakt van alle artikelen die het verloop van de wereldgeschiedenis hebben veranderd. Het erkende wereldwonder bestaat uit zo’n 200 artikelen tentoongesteld op 176 pagina’s. Met speciale aandacht voor de overvloed aan onbehagen, de toekomst, jezelf en non-food. Bestel hier ‘150 Jaar De Speld Deel I’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jochem en Jan, Het Kremlin, in feite Poetin, heeft NIET lang nagedacht! Dat heeft hij het geduld niet voor.
De brutale dictator heeft zonder toestemming een Amerikaanse satelliet gebruikt en gezien dat in de betreffende speeltuin jongetjes rondliepen met felgekleurde geweertjes en pistooltjes. Dat gevaar moest dus worden gekeerd.

Reageer
gravatar

Generaals zijn bedreven in commanderen, maar in stukjes schijven ho maar. Met “dat” in de tweede zin zal waarschijnlijk, want ik heb geen overleg gepleegd met de generaal, zal “daar” moeten zijn.

gravatar

“…, maar in stukjes schijven ho maar.”.
Wat schrijft (schijft??) de taalpolitie hier precies? Een extra komma voor “ho maar”‘ is ook geen overbodige luxe.
Kan deze taalagent op een herhalingscursus?