Shutterstock / fizkes

Shutterstock / fizkes

Vriendinnen van Marja (64) hebben allemaal al kleinkinderen terwijl zij nog elk weekend in de bridgeclub staat

Het is geen makkelijke tijd voor Marja (64): haar vriendinnen hebben allemaal al kleinkinderen terwijl zij nog elk weekend in de bridgeclub staat.

“Sinds een paar jaar is iedereen ineens bezig met scheiden, een tweede huis kopen en beginnen ze al aan kleinkinderen. Zeker het eerste jaar hebben ze helemaal geen tijd meer om af te spreken. Op zich niet erg, want het gaat toch nergens anders over dan de kleinkinderen. Nee, een avondje ouderwets doorhalen is er niet meer bij.”

Aan Marja is dit alles voorlopig nog niet besteed. “Eerst nog op groepsreis, carrière afsluiten en dan zie ik wel weer verder.”

1) Ter ere van ons 150-jarige bestaan is er bundeling gemaakt van alle artikelen die het verloop van de wereldgeschiedenis hebben veranderd. Het erkende wereldwonder bestaat uit zo’n 200 artikelen tentoongesteld op 176 pagina’s. Met speciale aandacht voor de overvloed aan onbehagen, de toekomst, jezelf en non-food. Bestel hier ‘150 Jaar De Speld Deel I’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *