De 77 vetste partypics van de maandagavond bij Bridgeclub de Looier

Nog even nagenieten van de allersickste manches

Maandag was er weer een onvergetelijke bridgeavond bij Bridgeclub de Looier. Wil je nog even nagenieten van de allersickste manches? Partyfotograaf Raymond van Mil ging down en maakte sans atout een magische reportage van de thundervette partnerships. Heel veel liefde voor alle dummy’s die deze awesomeness mogelijk hebben gemaakt. Klik door voor alle vette partypics.  Wat was je mooi, de Looier!

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Weet je wat? Zullen we er eens over ophouden om over De Looier te praten? Ik stel voor: we praten er nooit meer over. De mensen daar zijn het niet waard om over te praten. Hoe ze zich naar buiten toe opstellen. Hoe ze de club naar buiten toe vertegenwoordigen. Iedereen weg. De hele club weg. Dan hoeven we het er nooit meer over te hebben.

Reageer
gravatar

Zolang de partyfoto’s van de afterparty bij bridgewinnaars Hendrik en Aukje van den Heysterboer maar niet openbaar worden gemaakt. Een bejaarde swingersparty….enger en gerimpelder vind je het nergens!

Reageer
gravatar

Ach, zoveel was er ook weer niet aan de hand; na een minuut of tien kwam Hendrik erachter dat hij heen en weer aan het schuiven was in een huidplooi van Aukje in plaats van waarin hij dacht dat hij heen en weer aan het schuiven was.

gravatar

Heb me wel eens afgevraagd waar de oudjes, die voorheen dit reactieforum aan het verzieken waren onder de naam Stichting Vrienden van De Speld (SVvDS), naartoe zijn gegaan.

Wat fijn voor ze dat ze hun draai hebben gevonden bij Bridgeclub de Looier. Alhoewel, het heeft wel lang geduurd voordat ze in de gaten hadden dat hun seniele reacties anno 2014 wel erg wereldvreemd waren.

Maar ja., het duurt altijd even voordat je in de gaten hebt dat je uitgerangeerd bent.

Corrie.

Reageer
gravatar

binnenkort is er niet meer vertier dan dit… geen drank, geen vet, geen lawaai, geen hagelslag, geen auto, alles dat enigszins leuk is, wordt getorpedeerd door iemand die vindt dat hij r last van moet hebben, en dat hij niet moet omdraaien, maar dat al die anderen moeten veranderen…
Van leven ga je dood…

Reageer
gravatar

Mooi dat draadloos gamen. Grote complimenten voor de ontwerpers! De spelers zien er mooi levensecht uit. Dit is eens een ander spel dan al dat schietgebeuren. Wordt het ook online uitgebracht?

Reageer
gravatar

Wow, dat foto 26 er door is gekomen zeg, kwetsbaar!!

gravatar

Waar is een papagaaienmepper als je hem nodig hebt?

gravatar

Jammer dat ook in deze tak van sport zwaar gecensureerd wordt. Gemiste kans dat er geen afbeeldingen zijn van de streaker die zich ingezet heeft voor meer milieuvriendelijke speelkaarten. Nu heeft de opoffering van deze man, die zich in de rollator van mevrouw de Jong heeft laten afvoeren, totaal geen maatschappelijke impact meer…

Reageer