Shutterstock / M M Vieira

Vrouw knipt stukje haar af uit solidariteit met Iran, maar deelt dat met niemand omdat het ‘niet om haar draait’

Een vrouw in Nederland heeft gisteravond in een stil hoekje in haar huis een lok van haar haar afgeknipt uit solidariteit met de protesteerders in Iran. Ze deelde die daad verder met niemand, omdat het ‘niet om haar draait’. “Ja god, ik vind het echt goed dat vrouwen in Iran voor zichzelf opkomen en strijden tegen dat verrotte regime, dus daarom steun ik ze”, mompelt de vrouw tegen de plantjes en de goudvis. “Maar om mijn knipactie nu te delen: ik snap echt niet wat mensen in Iran daaraan zouden hebben. Ik doe dit uit steun voor het protest!”

Ter ere van ons 150-jarige bestaan is er bundeling gemaakt van alle artikelen die het verloop van de wereldgeschiedenis hebben veranderd. Het erkende wereldwonder bestaat uit zo’n 200 artikelen tentoongesteld op 176 pagina’s. Met speciale aandacht voor de overvloed aan onbehagen, de toekomst, jezelf en non-food. Bestel hier ‘150 Jaar De Speld Deel I’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat ben ik niet met jou eens, lieve Daniëlle. De grote mode is een knotje. Daar heb je geen haar tot bijna de bips voor nodig. Dat laatste weet ik, omdat ik heel mijn leven een knotje heb gedragen.