Shutterstock/Frederic Legrand - COMEO

Shutterstock/Frederic Legrand - COMEO

NAVO: Belangrijk dat we nu het ego van die loser Poetin niet kwetsen

“Het is belangrijk dat we nu het ego van die kansloze loser Poetin niet kwetsen.” Dat stelt de secretaris-generaal van de NAVO Jens Stoltenberg in een reactie op een mogelijk einde van de oorlog in Oekraïne. “Willen we het sneue ventje Poetin een manier geven om zonder gezichtsverlies de aftocht te blazen.”

Stoltenberg: “We moeten hem het idee geven dat hij ondanks het feit dat hij de ene faalactie stapelt op de volgende miscalculatie en als één van de grootste losers de moderne geschiedenis ingaat, toch een winnaar is. Als we die treurige faalhaas maar niet verder kleineren of vernederen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Meneer Stoltenberg,

Ik ben niet overtuigd van uw goede bedoelingen. Geeft u eindelijk eens eerlijk toe, dat het een ongelijk speelveld aan het worden is, doordat de NAVO-landen alsmaar hypermoderne en daarom heel gemene wapens blijven toesturen aan mijn afgedwaalde, nazistische provincie Oekraïne.

Eerlijk delen van militair materiaal vind ik eerlijker.

Met harteloze groeten,
V. Poetin

Reageer