Shutterstock / StockLite

Shutterstock / StockLite

ChristenUnie vindt in Piet… eh… Adema, dat was het, waardige opvolger van dinges

De ChristenUnie heeft een nieuwe minister van Landbouw gevonden. Piet… eh… Agema, nee dat is die van de PVV, kom… Adema, dat was het, is een waardige opvolger van hoe heet-ie ook alweer, die ene kerel die er eerst zat.

Adema (toch?) krijgt een zware taak op Landbouw, nadat dinges, die wat oudere witte man uit het noorden, kaal met een brilletje, Henk!, Henk nog iets, geconcludeerd had dat hij niet de juiste man op de juiste plaats was.

De ChristenUnie heeft de spanning er lang ingehouden, maar de climax mag er zijn. Succes Peter!

Ter ere van ons 150-jarige bestaan is er bundeling gemaakt van alle artikelen die het verloop van de wereldgeschiedenis hebben veranderd. Het erkende wereldwonder bestaat uit zo’n 200 artikelen tentoongesteld op 176 pagina’s. Met speciale aandacht voor de overvloed aan onbehagen, de toekomst, jezelf en non-food. Bestel hier ‘150 Jaar De Speld Deel I’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Deze heer Adama heeft uit de Bijbel van zijn Heer geleerd hoe om te gegaan met weerbarstige boeren.

Voorbeeld uit 1 Samuel 15 vers 3:
Ga nu heen, en sla Amalek, en verban alles, wat hij heeft, en verschoon hem niet; maar dood van den man af tot de vrouw toe, van de kinderen tot de zuigelingen, van de ossen tot de schapen, van de kamelen tot de ezelen toe

https://is.gd/RMs9w6

Reageer