Shutterstock / fizkes

Shutterstock / fizkes

Boomers pakken jongeren terug met ‘Oké loner’

Jongeren voelen zich vaak eenzaam en dat is goed nieuws voor wie zich identificeert als boomer. Wanneer een jongere loopt te zeuren over problemen die hij ondervindt en vertelt dat hij moeite heeft met aansluiting vinden bij de rest van de wereld dan kun je hem voortaan afdoen met een simpele ‘Oké loner’.

Stel, een jong iemand vertelt over de druk die ze ervaart om een goed mens te zijn voor anderen en voor de planeet, dan kun jij met je koophuis en je auto en je riante pensioen vanachter je barbecue reageren met een simpele kwinkslag over de eenzaamheid onder jongeren. ‘Oké loner’, zeg je dan, waarmee je impliceert dat ze zich het beste gewoon op sociale media kan begeven en de echte wereld aan jou en je opgeblazen generatiegenoten moet overlaten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *