Billion Photos / Shutterstock

Billion Photos / Shutterstock

Arie (73) boos dat de B in LHBT niet staat voor boomers

Arie Putter uit Gouda dacht altijd dat de B in de LHBT-afkorting stond voor boomers, voor mensen zoals hij dus. “Ik voelde me echt onderdeel van de gemeenschap”, zegt hij verbolgen. “Maar kennelijk ben ik nooit vertegenwoordigd geweest.”

Pas deze maand ontdekte Arie dat hij het altijd bij het verkeerde eind heeft gehad. “Ik ben dus gewoon niet gerepresenteerd. Alsof ik, en andere mensen zoals ik, geen onderdeel zouden mogen uitmaken van de maatschappij.”

“Ik hoor al mijn hele leven ergens niet bij”, zegt de 73-jarige man. “En het meest schrijnende is nog wel, ik heb dat geen moment doorgehad.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *