Pro Shots / SIPA USA

Officieel: homo’s hebben nu grotere vloot dan Rusland

Goed nieuws voor de homoseksuele gemeenschap: zij hebben volgens militair analisten inmiddels een grotere vloot dan Rusland. Oud-generaal Mart de Kruif becijfert dat Rusland de afgelopen tijd verschillende schepen is verloren bij de inval van Oekraïne, terwijl de vloot van de homo’s grotendeels intact is gebleven.

“Je ziet dat de homo’s strategisch een slimme keuze hebben gemaakt door geen illegale oorlog met Oekraïne te beginnen. Daardoor hebben ze geen grote verliezen geleden, en beschikken ze nu over een grotere vloot dan de Russen. Deze community is in staat om een serieuze rol te gaan spelen in de regio.”

Toch tempert de toevallig aanwezige en schaarse geklede Pablo (23) de verwachtingen: “It’s raining men, hallelujah,” redeneert hij. “It’s raining men, amen.” Bedoelt hij daarmee te zeggen dat de homogemeenschap klaar is om haar verantwoordelijkheid te nemen op het wereldtoneel? De door ons meegebrachte defensie-analist Bob Deen is er niet zeker van, wel heeft hij zijn overhemd uitgetrokken en pompt met zijn vuist in de lucht.

Poetin heeft inmiddels gereageerd op de nieuwe cijfers: “Kutzooi.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

https://www.frontnieuws.com/poetin-slaat-het-woke-westen-om-de-oren-met-ongemakkelijke-waarheden-maak-uw-eigen-huis-schoon-de-schuldigen-voor-de-crisis-zijn-in-uw-eigen-omgeving-te-vinden/

Doelgericht en ideologisch opgezweept door volksvorming en regeringsconformistische thema’s, dringen de NOS’s, CNN’s en NRC’s zich sinds enige tijd op naar de narratieve marge. Waarmee bedoeld wordt het bereik onder slaapwandelende mainstream media-ontvangers. Idioten die elke avond met verve de gestandaardiseerde brij die uitgezonden wordt in zich opnemen en ’s morgens de kranten verslinden om dan prompt als woke-voetsoldaten de propagandaleugens te zingen, zijn beslist in de meerderheid.

Reageer
gravatar

De gemeente moet die vlaggen onmiddellijk verwijderen! Vreedzame acties zijn niet toegestaan, we moeten deze boeren demoniseren!