Shutterstock/Frederic Legrand - COMEO

Shutterstock/Frederic Legrand - COMEO

Poetin: ‘Nu zoveel Russen in Georgië dat het Russische provincie is’

Volgens de Russische president Poetin zijn er op dit moment dusdanig veel Russen in Georgië dat hij het land erkent als Russische provincie. “Goed nieuws voor onze broeders in de Zuidelijke Kaukasus: Georgië hoort nu bij ons.”

Poetin wil dat de inwoners een referendum houden in Tbilisi. “Daar komt uit dat de meerderheid van de Georgiërs bij Rusland wil horen. Als internationale gemeenschap moeten wij daar gehoor aan geven.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De inzet van ‘boots on the ground’zoals militaire specialisten het graag zien, zal ook onze jongens en meiden gaan raken.
De kans dat Mark en Sigrid hun handtekening zetten onder de jaren geleden geplande EU invasie van Oekraïne wordt met de dag groter, dus ook de mobilisatie van onze reservisten en jeugd, ‘sterven voor een niet EU land met een corrupte clown als leider is belangrijk voor onze veiligheid ‘aldus een wwordvoerder.

Mark maakte zojuist openbaar dat hij in ieder geval nog veel meer zware wapens gaat leveren, van een normaal diplomatiek overleg kan geen sprake zijn ivm de gestelde klimaatdoelen.
Hoe deze doelen straks, na de nucleaire winterdip , gehaald gaan worden is nog onduidelijk, de DOE MAAR hit ‘de bom’uit 1983 wordt onder de EU jeugd steeds populairder.

Reageer
gravatar

Domme racistische Duitse Hugo, broers zijn geen neven!

Ik heb trouwens geen broers. Mijn zusters dragen allebei geen hoofdkapje en hebben net als ik op de VU rechten gestuurd, dus pas voortaan maar op wat je schrijft.