etonastenka / Shutterstock

etonastenka / Shutterstock

Student begrijpt eigen essay niet meer na gebruik van Synoniemen.net

In haar essay voor het vak ‘de rol van emoties in de politiek’ is 21-jarige communicatiestudent Stef volledig de weg kwijt, het spoor bijster en de kluts kwijt. Door het overmatige gebruik en toepassen van Synoniemen.net begrijpt, doorgrond en snapt ze haar eigen tekst niet meer.

“Ik begrijp en snap er helemaal niks, nul, nada, noppes van”, fluistert Stef met lichte agitatie, onrust en paniek in haar stem. “Gelukkig en godzijdank stonden er wel wat voorbeeld en illustratie essays online waardoor ik wat inspiratie, ideeën en ingevingen kreeg. Wellicht en mogelijk is het ook weer niet zo slecht en verkeerd als ik denk. Begrijpen, snappen en volgen jullie dit een beetje?”, vraagt Stef hoopvol terwijl ze een stukje begint voor te dragen en te lezen:

“Ofschoon zal in deze verhandeling, aan de klauwier van de contemporaine agitatie in het Oosten, jegens de zinswijze in worden gegaan dat het gebruik van gemoedsaandoening in nieuwsmediaberichtgeving veeleer segment is van het impediment, omreden dit zou exploiteren tot meer polarisatie en strubbeling in de symbiose waardoor het defficieler zou worden om considerable staatkundige tartingen te bekommeren.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *