Studio Speld/Shutterstock

Studio Speld/Shutterstock

Groeiende kloof in Nederland: rijken steeds rijker, parkeerautomaten steeds armer

Er is een groeiende kloof gaande in Nederland tussen de rijken en de parkeerautomaten. De rijken worden steeds rijker, de parkeerautomaten steeds armer. En als we zo doorgaan met betaald parkeren dan wordt deze kloof alleen maar groter, waarschuwen verschillende experts.

Wie nu al het idee heeft dat het verschil aan inkomsten tussen de rijken en de parkeerautomaten groot is, kan zijn borst natmaken. Experts die de economische lijn doortrekken in termen van welvaart, zijn er zeker van dat parkeerautomaten nog verder naar de bodem zullen kelderen. Het helpt dan ook niet mee dat de steeds rijkere bovenlaag hun geld nauwelijks nog stopt in fysieke parkeerautomaten. “We moeten nu wat doen, voor het te laat is”, waarschuwen parkeerwachters door heel Nederland.

Betalen voor je parkeerplek doe je met Flitsmeister. De Flitsmeister Parkeren app navigeert je naar bestemming én zet je betaald parkeren aan. Alles in 1 app. Download Flitsmeister Parkeren hier.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *