Shutterstock/Studio Speld

Shutterstock/Studio Speld

Vrouw heeft tattoo van geboortedatum kind en kenteken: ‘Anders vergeet ik het’

Sara (38) uit Badhoevedorp heeft niet alleen een tattoo van de geboortedatum van haar dochter Chanel, maar ook van haar eigen kenteken. “Anders vergeet ik het echt hoor”.

Het is een inventieve oplossing voor het bekende probleem van het niet onthouden van je kenteken of verjaardag van je kind, als je een parkeeractie wilt starten in je parkeerapp. Sara heeft er korte metten mee gemaakt bij de lokale tattoo shop. Nooit meer de radeloosheid wanneer je parkeerapp om je kenteken vraagt. “Het blijft toch je kenteken hè”, aldus Sara.

Betalen voor je parkeerplek doe je met Flitsmeister. En rij je weleens in een andere auto of wil je parkeren voor een vriend? Met de Flitsmeister Parkeren app voeg je gratis extra kentekens toe. Download Flitsmeister Parkeren hier.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *